Cerere Servicii Personalizate

În cazul oricărui articol comandat pe www.viada.ro, pentru a solicita modificări executate după specificațiile tale, te rugăm să completezi formularul din această pagină. Îți aducem la cunoștință faptul că produsele executate după specificațiile consumatorului nu pot fi returnate, conform OUG Nr. 34/2014 Art. 16, Punctul C. Din acest motiv, orice client care solicită modificari produselor Viada după specificațiile din acest formular, nu poate returna acel articol. 

Viada poate realiza doar micșorări de bust, talie și șold, cât și scurtări la terminație și de mâneci. Orice altă mofificare care nu este inclusă în tabelul de mai jos nu poate fi realizată. Nu putem adăuga material, mări articolele în zona de bust, talie sau șold și nici lungi mâneci sau lungimea produsului.

Produsele ce beneficiază de un preț promoțional, nu pot fi modificate. 

Dimensiunile completate de către tine în acest formular nu pot fi modificate telefonic. În cazul în care dorești să modifici datele din formular, te rugăm să ne trimiți un email pe adresa info@viada.ro sau să completezi din nou formularul. Pentru o mai mare siguranță în privința măsurătorilor, te rugăm să apelezi la ajutor specializat.

 

Tarife Modificări Articole www.viada.ro (RON TVA inclus)

  Micsorare Scurtare
  Bust Talie Sold Terminatie Maneci
Sacou 45 45 - 45 30
Fusta - 28 18 20 -
Rochie 18 18 18 20 20
Pantalon - 28 18 20 -
Redingota 45 45 45 45 30
Jacheta 45 45 - 45 30
Palton 45 45 45 45 30

 

Completează câteva date de identificare mai întâi:Ce Modificări Soliciți?Completează dimensiunile în centimetri conform cerințelor din formular:


Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.