Plată

 

Clienţii Viada Online Shop au la dispoziţie trei metode de plată a produselor:

 

- Ramburs (Plata la livrare):  Plata se face integral curierului, în momentul în care coletul ajunge la destinatar.

 

Ordin de plată (Virament bancar):  Recomandăm ca înainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plată) să se aştepte confirmarea conform căreia toate produsele din comandă sunt pe stoc şi pot fi livrate. Livrarea produselor se va face după transferul în contul VIADA SRL. Confirmarea plății poate dura între 24 şi 48 de ore. Plata se va face către:

S.C. VIADA S.R.L.
RO3602205
J37/239/1993
RO61RNCB0260003080950383 BCR Bârlad
Bârlad, Str. Primăverii, Nr.30, Bl.G-8, Sc.E, Parter, Jud. Vaslui
+40 235 421 858
 

- Plata cu cardul on-line: Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Daca tranzacția prin card a fost reușită, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.
Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Plata cu cardul se realizează prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.epayment.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteți cumpăra produsele noastre on-line urmând 3 pași:

a. Selectați produsul pe care doriți să-l achiziționați și apăsați pe linkul "Finalizează comandă!"

b. Introduceți datele dumneavoastră personale.

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 128 biti. Mai multe informații sunt disponibile în rubrica "Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?". Informațiile personale nu sunt transferate către alte terte părți, nici de către VIADA SRL, nici de către ePayment. Aveti grijă să completați formularul corect și să indicați persoanele la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importanță extremă deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă a produsului. Mai mult de atât, VIADA SRL și ePayment nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dumneavoastră.

Dacă adresa de livrare nu este aceeași ca adresa de facturare, indicați acest lucru prin selectarea meniului de la sfârsitul formularului. Alegeți metoda dorită de plată și confirmați datele alegând "Pasul urmator".

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Dacă ați ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate precum cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfașoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licență Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și va oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

2. Politica de securitate -Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plăți on-line oferite de ePayment. Riscurile asociate unei plăți on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre in posesia unor terțe părti și să fie abuziv folosite – VIADA SRL și ePayment garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți "Politica de confidentialitate ePayment" și "Politica de confidentialitate VIADA" pentru mai multe informatii despre subiect. 

• Datele dumneavoastră în cazul plăților prin card bancar – număr de card, data expirării, etc. – să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de către ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți "Verified by Visa" și "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".