Istoric companie

Compania VIADA, din tipare şi până în vitrină

«Am descoperit acum mulţi ani că pentru a desăvârşi frumuseţea feminină  ai nevoie de oameni dedicaţi, câteva maşini de cusut şi multă pasiune. »
A. Vicol – Director General
 

Povestea companiei VIADA a început la 11 Martie 1993 şi a crescut odată cu puterea de cumpărare din România, alături de dezvoltarea interesului româncelor pentru haine de calitate. La început a fost o mică afacere de familie în care am investit valorile şi principiile noastre, iar în anul 2000, datorită pasiunii pentru modă a unuia dintre asociaţi, am spus da provocării de a ne lansa în producţia de îmbrăcăminte, în adevăratul sens al cuvântului.

Ne-am autodepăşit de la an la an şi am înţeles necesitatea de a ne adapta în mod constant la nevoile clientelor şi la condiţiile economice. Crescând capacitatea de producţie, am investit în mod continuu în pregătirea şi recrutarea de personal cât şi în tehnologii performante de producţie.

Rezultatele devotamentului nostru au fost vizibile în fiecare an la ediţiile târgurilor naţionale şi internaţionale unde brandul VIADA a fost reprezentat mereu cu succes.

Cu profesionalism faţă de clienţi şi parteneri, am reuşit să dezvoltăm sistemul propriu de distibuţie prin care, am mărit constant aria de acoperire a produselor VIADA. Astăzi lucrăm cu magazine partenere din toată România, în aproape 200 de locaţii distincte, unde se regăsesc piese de îmbrăcăminte excepţionale semnate VIADA.

Doreşti să afli mai multe despre compania VIADA şi despre intenţiile sale frumoase? Scrie-ne la contact[at]viada.ro şi îţi vom răspunde negreşit!