Data adăugării: 30.11.2013 Black Friday VIADA continuă

 

Black Friday continuă nu doar pe 29 noiembrie. Super promoțiile sunt valabile până de Ziua Nationala a româniei. Îți va fi și mai greu să reziști: vei avea cele mai multe promoții și surprize la produsele din Magazinul Online VIADA.

Până pe 1Decembrie 

Profită de Reduceri de până la -50% la costume, rochii și paltoane din colecția de sezon. 

 

Dacă nu ai cont pe www.viada.ro, înregistrează-te acum! Tot ceea ce ai de făcut este să completezi toate datele necesare livrării, pentru a comanda imediat! Nu uita de câteva lucruri simple, dar care îți pot fi de mare folos:

  1. Verifică Ghidul de Mărimi VIADA! Măsoară-te direct pe corp, fără a strânge centimetrul și fără a-l lăsa prea lejer. Compară dimensiunile cu cele din tabel și vezi ce măsură ți se potrivește.
  2. Toate comenzile de vineri,sîmbătă și duminică (29.11-01.12.2013) vor fi preluate direct pe Magazinul Online VIADA. Nu vor fi preluate comenzi telefonice și nici prin email.
  3. Datorită numărului mare de solicitări, numerele de telefon ale Departamentului de Relații cu Clienții nu vor fi disponibile în zilele de Black Firday, vineri, sîmbătă și duminică (29.11-01.12.2013). În cazul în care dorești să faci o solicitare sau o plângere, te rugăm să ne trimiți un email la adresa info@viada.ro. Un consultant VIADA îți va răspunde în cel mai scurt timp. 
  4. După plasarea unei comenzi, vei fi contactată în zilele următoare de către un consultant VIADA pentru confirmare. Produsele comandate îți vor fi livrate doar după ce ai confirmat comanda.

 

Te așteptăm pe site!

Black Friday 2013 VIADA